Jevano B.V. treedt toe tot CPE netwerk Nederland

Sindskort maakt Jevano B.V. deel uit van het CPE netwerk in Nederland. Jevano B.V. is een vooraanstaande gespecialiseerde handelsonderneming in dakbedekkingsmaterialen, isolatie en alle bijkomende producten voor het dak. De acquisitie van dit mooie bedrijf past uitstekend binnen het beleid van CPE Nederland om te bouwen aan een landelijk dekkend netwerk. In samenwerking met Tectum Group en de MSQ Groep, de partners binnen CPE Nederland, zal het bedrijf zich nog verder kunnen ontwikkelen.

De dagelijkse leiding bij CPE Jevano blijft in handen van de heren Bas Paans en Bas van Roermund die de afgelopen jaren het bedrijf uitbouwden tot een succesvolle speler in Zuid Nederland. Wij zijn verheugd dat beide heren betrokken blijven en zich blijven inzetten voor de verdere groei van dit bedrijf.

Het CPE netwerk in Nederland bestaat vanaf nu uit 3 vestigingen: CPE Leiden, CPE Alphen a/d Rijn en CPE Jevano te Tilburg. Deze overname geeft ons het nodige vertrouwen om de expansie in Nederland verder te zetten in samenwerking met onze partner MSQ.