CPE TILBURG ZET EEN STAP EXTRA VOOR U

Groothandel in dakmaterialen en toebehoren.

EXCELLENTE SERVICE STAAT VOOROP

Altijd een stap extra zetten, we willen niet anders. Voor onze vaste relaties lopen we een marathon. Excellente service behelst voor ons echter meer. Het eerlijke verhaal vertellen vinden wij belangrijk. Open en eerlijke communicatie.

 

PARTNERSHIPS MET VOORAANSTAANDE LEVERANCIERS

De mentaliteit waarmee wij zakendoen zoeken wij ook bij onze leveranciers. Prijs is natuurlijk belangrijk, maar service en inzet zoeken wij bovenal. Dat maakt dat onze leveranciers onze partners zijn. Door die innige relatie kunnen wij snel schakelen en handelen, zodat uw project niet onnodig stilvalt.

 

COMPLEET PAKKET VOOR DE PROFESSIONELE DAKDEKKER

Dakbedekking en dakisolatie vormen de hoofdmoot, maar een professionele dakdekker verlangt meer. Iedere situatie op het dak vraagt om iets anders en wij verstaan de kunst om daarop in te spelen. De brede product range die wij bieden, vormt dan ook een compleet pakket een kwalitatief hoogwaardig materiaal. CPE Tilburg denkt aan ieder detail: van aandrukrollen en dakranden tot dompelpompen en steelbranders.

Jevano-18

EXTRA SERVICES VAN CPE TILBURG

CPE Tilburg is meer dan alleen een groothandel in dakmaterialen. Door de grote technische kennis en vele praktijkervaring die wij in huis hebben, kunnen wij ook de volgende zaken verzorgen:

  • Advisering in daksystemen
  • Advisering in renovatieoplossingen
  • Dakinspecties
  • Praktijkgerichte opleidingen
  • Windbelastingsberekeningen
  • Bouwfysische berekeningen
  • Recycling van snijafval
  • Afschotplannen
  • Uittrekproeven

HET TEAM

portret_03Bas van Roermund

Eigenaar

De veelzijdigheid van mijn werk is ongekend: contact met klanten, de administratie die daarbij komt kijken, het ondernemen, nadenken over de toekomst van CPE Tilburg. Ik sta nog altijd met twee benen in het veld, maar overzie daarnaast ook de grote lijnen. Eerlijkheid in zakendoen vind ik het allerbelangrijkst.

portret_01Janus Kanters

Senior Vertegenwoordiger

De leuke contacten met bestaande en nieuwe klanten geven mij dagelijks veel energie. Ik vind het heerlijk om snel en vakkundig in te spelen op vragen en behoeften vanuit onze klanten. Door mijn gedegen technische achtergrond kan ik iedereen van een deskundig advies voorzien.

portret_06Tim Doorakkers

Verkoper Binnendienst

Bij CPE Tilburg werken we hard, maar het is ook altijd gezellig. Ik heb lang op het dak gestaan, dus weet waar ik over praat. Die kennis zet ik in om onze klanten van een deskundig advies te voorzien. Ik noem CPE Tilburg altijd een groothandel plus. Wij kunnen dakdekkers namelijk op alle mogelijke manieren bijstaan.

portret_07Ruud Wouters

Balie- en magazijnmedewerker / Chauffeur

Het leukst aan mijn werk vind ik het persoonlijke contact met klanten aan de balie. En natuurlijk mijn collega’s. We houden allemaal van een geintje op zijn tijd. Ik verveel me ook geen moment hier. Bij CPE Tilburg kunnen wij snel schakelen. Ik ken geen ander bedrijf dat zo snel voor zijn klanten klaarstaat.

portret_05Tommy Thijssen

Magazijnmedewerker / Chauffeur

Ik zit geen seconde stil, dat is ook niets voor mij. De afwisseling tussen het magazijnwerk en het rijden vind ik heerlijk. Ik heb bijna acht jaar als dakdekker gewerkt, dus weet precies waar de dakdekkers behoefte aan hebben. Ik streef er altijd naar om superservice te leveren, net zoals iedereen bij CPE Tilburg. Dat is onze grootste kracht.

portret_08Willem Wouters

Chauffeur

De vrijheid en het contact met klanten zijn de mooiste aspecten van mijn werk. Ik ben in het magazijn begonnen bij CPE Tilburg en tegenwoordig chauffeur. Ik ben servicegevoelig en doe altijd net dat beetje extra voor onze klanten. Een pallet omhooghouden bij de dakrand? Geen probleem, hoor!